diumenge, 16 de febrer de 2020

TALLER DE PRIMERS AUXILIS


HOLA, FAMÍLIES!
DILLUNS PASSAT, DUES MARES DE L’ESCOLA ENS VAN FER UN TALLER DE PRIMERS AUXILIS. ABANS DE TOT, ENS VAM VESTIR ADEQUADAMENT PER A L’OCASIÓ , DE MANERA QUE ENS  VAM CONVERTIR EN UNS AUTÈNTICS INFERMERS I INFERMERES.  
DURANT LA SESSIÓ, ENS VAN MOSTRAR I VAM XERRAR SOBRE ELS MEDICAMENTS I EL MATERIAL DE CURES QUE HEM DE TENIR EN UNA FARMACIOLA (GUANTS, TIRETES, SABÓ, BENES, ESPARADRAP, TISORES DE PUNTA RODONA, PARACETAMOL, GASES, TERMÒMETRE,...) . TAMBÉ VAM PARLAR SOBRE LA IMPORTÀNCIA DE NETEJAR MOLT BÉ UNA FERIDA ABANS DE CURAR-LA.
 A TRAVÉS D’UNA DIVERTIDA CANÇÓ VAM RECORDAR COM ENS HEM DE RENTAR LES MANS QUAN LES TENIM BRUTES (SABÍEU QUE ENCARA QUE NO ELS VEIEM PERQUÈ SÓN MOLT, MOLT, MOLT PETITS HI PODEM TENIR UNS “BITXOS” ? (UNES COMPANYES VAM DIR QUE ES  DEIEN  “MICROBIS”).
UNA ALTRA ACTIVITAT QUE ENS VA AGRADAR VA SER EL JOC DE “LA FARMACIOLA MISTERIOSA”: DINS D’UNA CAPSA HI HAVIA MOLTES IMATGES, ALGUNES D’ELLES EREN DE COSES QUE PODEM TROBAR EN UNA FARMACIOLA I D’ALTRES, QUE NO. SENSE MIRAR, HI HAVÍEM DE FICAR LA MÀ, AGAFAR-NE UNA I DECIDIR SI L’ENGANXÀVEM   O NO EN UNA “ FARMACIOLA DE CARTOLINA”.
I PER ACABAR, ENS VAN ENSENYAR UN TRUC PER RECORDAR EL NÚMERO DE TELÈFON D’EMERGÈNCIES: 112 . MENTRE EL DÈIEM ENS ANÀVEM TOCANT  BOCA (“1”),  NAS (“1”) I  ULLS (“2”).
MOLTES GRÀCIES A AQUESTES MARES PER COMPARTIR AMB NOSALTRES  EL SEU TEMPS I LA SEVA EXPERIÈNCIA!
SI CLIQUEU AQUÍ, PODREU VEURE IMATGES DE LA SESSIÓ.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.